THAI SABAI - tajska masaža
 
 

  <<<


tajska masaža THAI SABAI

tajska masaža  THAI SABAI, Wai Thai

tajska masaža

THAI SABAI

Center tajske masaže

'Čarobni dotik tajskega maserja!'


Tajska masaža - THAI SABAI


Nagovor strankam


Spoštovani obiskovalci naše spletne strani, cenjeni gostje našega salona.

Najprej bi se želel zahvaliti vsem, ki ste si vzeli nekaj dragocenih trenutkov da ste si ogledali našo spletno stran ali pa celo že obiskali naš salon. Pri današnjem tempu dela in življenja si je na žalost težko odtrgati uro ali dve časa zase, še posebej, če ste zaposleni na vodilnih ali vodstvenih delovnih mestih. Takšna nenehna napetost, povezana s psihičnim stresom, dolgotrajnim sedenjem in prisilno držo pa seveda terja svoj davek. Nenehna mišična napetost povzroča bolečine v ramenih, ki se širijo na vrat in glavo. Dolgotrajno sedenje pa pušča posledice z bolečinami v hrbtu, še zlasti v ledvenem predelu. Se vam zdi znano?

Tajska masaža ni samo prijetna možnosti preživljanja prostega časa niti ne zgolj >>wellnes<<. Ta starodavna umetnost, po tajsko >>Nuad Thai<< se je skozi stoletja razvijala in izpopolnjevala kot predvsem kot izbor tradicionalnih medicinskih praks in terapevtskih tehnik, ki so namenjene tako zdravljenju telesa kot tudi duha. Za razliko od zahodne medicinske prakse, ki se posveča telesu in posameznim organom, sta v tajski kulturi telo in duh neločljivo povezana in prepletena. Za zdravje in dobro počutje morata biti zato oba v ravnotežju. Duhovni nemir, ki ga npr. povzroči nenehni stres, se bo prej ali slej manifestiral tudi s telesno boleznijo.

Lani sem prvič imel možnost obiskati Tajsko, si ogledati starodavne templje in palače, doživeti njihovo kulturo in seveda preizkusiti tajsko masažo, kot jo prakticirajo v njeni domovini. Rečem lahko, da g. Skuldech, naš vrhunski maser, presega vse , kar sem imel priliko preizkusiti na Tajskem. Med obiskom sem imel tudi možnost obiska Ministrstva za zdravje Kraljevine Tajske, pod katerega okrilje spada Fundacija za promocijo tradicionalne tajske medicine. Fundacija deluje kot oddelek znotraj Ministrstva in skrbi za izobraževanje, certificiranje in nadzor nad delom terapevtov tradicionalne tajske masaže. Na tajskem je namreč tradicionalna masaža del javnega zdravstvenega sistema in vam jo lahko zdravnik predpiše podobno kot pri nas fizioterapijo ali zdraviliško zdravljenje. S ponosom lahko povem, da je bil g. Skuldech pred prihodom v Slovenijo vodja sekcije praktičnega usposabljanja pri Fundaciji za promocijo tradicionalne tajske medicine.


Vaš
Dr. Evgen Eržen
prokurist


 
 
 
 THAI SABAI,
 Dunajska 9a
 1000 Ljubljana
 Slovenija
 E-pošta:
 thaisabai.si.info
@gmail.com

 Tel.: 031 310 075
 
 Delovni čas
 Pon. - Pet.:  10:00 - 22:00
 Sob.:             10:00 - 20:00
 Ned.: 10:00 - 19:00 po predhodnem dogovoru
 
 Naročanje >> 
 Dr. Evgen Eržen
 manager
 
 
 Mr. Kriangkrai Skuldech
 tajski maser

tajska masaža  THAI SABAI, 17 let tajske masaže

tajska masaža THAI SABAI - plačilo s kreditnimi karticami

tajska masaža THAI SABAI - free wi-fi

tajska masaža THAI SABAI na facebook-u

www.poslovnadarila.biz - spletni nakup poslovnih daril

dežela od koder izvira tajska masaža

 
 
www.thaisabai.si

Copyright (C) thai sabai 2000-2019, tajska masaža
 
  www.regi.si - spletni iskalnik in portal, registracija domen, izdelava in pozicioniranje strani